autor:

Nicholas

» » Salate

Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine

Autor: Nicholas (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicholas (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 mai 2011

Ingrediente
Pentru doua portii aveti nevoie de:, 100 g frunze de spanac proaspat, 80 g branza de capra, 60 g capsuni, 60 g smochine deshidratate, o lingurita seminte de susan prajite, , Pentru dressing :, 6 linguri ulei de masline extravirgin, 2 linguri de suc de lamaie, o lingurita de miere de albine, o lingurita de mustar frantuzesc, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

In primul rand frunzele de spanac trebuie sa fie spalate in apa cat mai rece si apoi uscate foarte bine. Apoi se taie capsunile si smochinele felii subtiri si se adauga la salata de spanac impreuna cu branza de capra.
Pentru dressing se combina toate ingredientele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se serveste cu seminte prajite de susan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de spanac cu branza de capra, capsuni si smochine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata verde cu smantana

Salata verde cu smantana

Spal salata, ridichea, ceapa. Ridichea si ceapa le tai feliute subtiri. Salata o rup in bucatimici.

7 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Salata de mai

Salata de mai

Spalam si curatam ceapa, salata si rosia. Taiem salata, apoi o frecam putin cu sare, adaugam ceapa

2 voturi    0 comentarii
5 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    Interesanta reteta.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2011

    Cred ca e gustoasa.Arata bine...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru doua portii aveti nevoie de:
  • 100 g frunze de spanac proaspat
  • 80 g branza de capra
  • 60 g capsuni
  • 60 g smochine deshidratate
  • o lingurita seminte de susan prajite
  • Pentru dressing :
  • 6 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • o lingurita de miere de albine
  • o lingurita de mustar frantuzesc
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Alexandrina (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata Ariciul
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide