1. Cureti spanacul, il speli in mai multe ape si il lasi la scurs. Decojesti grepfrutul si il desfaci in felii, carora le indepartezi pielita alba. Speli si cureti de cotor si seminte ardeiul gras, apoi il tai in fasii.
2. Toci semintele de dovleac cu un cutit si le prajesti in putin ulei de masline. Le pui intr-un
3. castron si le lasi sa se racoreasca.
4. Pentru a obtine dressin-gul, amesteci zeama de lamaie verde cu sare dupa gust, boiaua si zaharul, pana cand acesta din urma se dizolva.
5. Aranjezi pe farfurie frunzele de spanac, fasiile de ardei si feliile de grepfrut si le stropesti uniform, cu dressing.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii