Spanacul dupa ce se spala si se curata bine se lasa sa se scurga,apoi se pune intr-o oala cu apa si sare care a fiert in prealabil.Dupa 5 min se scoate,se scurge si se taie ca taiteii lati de un deget.Ouale se fierb separat,se racesc si se taie felii subtiri.Spanacul se pune intr-o slatiera,se potriveste de sare,se aranjeaza feliile deoua de jur imprejur si se adauga spanacul si se stropeste cu zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii