-Se spală foarte bine spanacul, rucola, roșiile și se curăță sfecla.
-O parte din frunzele de spanac se așează întregi în farfuria/ platoul de servit, formând un ”pat”, iar pe margine se aranjează alternativ roșiile cherry tăiate în jumătate și brânza tăiată cubulețe.
-În centrul farfuriei/platoului se pun frunzele de rucola și restul de spanac, pe care le rupem cu mâna, după preferință, dacă dorim. Peste salata de rucola și spanac se așează sfecla roșie rasă pe răzătoarea mare și caperele.
-Salata de verdețuri orânduită frumos pe farfurie se stropește din belșug cu dressing-ul (sosul).
-Separat se prepară dressing-ul, amestecând toate ingredientele (siropul/mierea, sosul de soia, oțetul balsamic, piperul), iar când acestea s-au omogenizat se toarnă încet și uleiul uniformizând bine și potrivind sosul după gustul fiecăruia.
-Se servește după pofta inimii, amestecând doar salata. Se poate decora cu frunze proaspete de pătrunjel.
Poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii