Prima data pregatim dressing-ul:folosim un mixer pentru a amesteca bine uleiul de masline, otetul, mustarul si celelalte ingrediente.
Bacon-ul afumat se taie fasii subtiri si se prajeste putin in ulei de masline. Se scurge bine de ulei pe hartie absorbanta. Felia de branza de capra se tine pe grill (sau intr-o tigaie antiaderenta) 30 de secunde pe fiecare parte. Pe un platou de salata se pune spanacul proaspat (spalat si rupt in bucati mai mici, dupa gust), deasupra adaugam bacon-ul prajit si dressingul, apoi in mijloc felia de branza calda.
Este important ca aceasta salata sa se serveasca imediat dupa pregatirea ei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii