autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de sparanghel

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
100 g sparanghel, 5 ml ulei de masline, 1 lingurita otet de mere, 1 lingurita, mustar, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata sparanghelul de fibrele atoase, se spala, se taie bucati de 4-5 cm lungime si se pun la fiert, cca 20 de minute, in apa cu sare; Separat intr-un bol amestecam ingredientele pentru sos, adica otetul, uleiul, mustarul, piperul si sarea;
Se scoate sparanghelul fiert din apa si se scurge;
Se aseaza sparanghelul pe o farfurie si se acopera cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salată de sparanghel

Salată de sparanghel

Sparanghelul l-am lasat cateva ore sa se scurga bine de apa. Baconul l-am taiat feliute, la fel si

5 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume
Salată de valeriană cu ouă și mozzarella.

Salată de valeriană cu ouă și mozzarella.

Spălăm valeriana, o scurgem apoi o așezăm într-un bol peste care adăugăm ardeiul kapia tăiat

2 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g sparanghel
  • 5 ml ulei de masline
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1 lingurita
  • mustar
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu somon afumat, avocado si nuci