Sparanghelul se rade cu cutitul de partea tare, spre radacina (cotor). Daca cotoarele sunt prea lungi, se mai taie din ele. Se fierbe sparanghelulin apa cu sare pana este gata. Dupa ce s-a racit, se scurge de apa si se asaza pe platou. Din ulei, zeama de lamaie, mustar, piper si sare se prepara sosul care se toarna peste varfurile sparanghelului (fiindca numai varfurile sunt bune de consumat).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii