Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ingrediente
1 kg sparanghel, 3 linguri ulei, otet, 1 lingura mustar, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Sparanghelul se rade cu cutitul de partea tare. Daca cotoarele sunt prea lungi, se mai taie din ele. Se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Dupa ce s-a racit, se scurge de apa si se aseaza pe platou, se adauga ulei frecat cu mustar, otet, piper si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Sparanghelul l-am lasat cateva ore sa se scurga bine de apa. Baconul l-am taiat feliute, la fel si
5 voturi
7 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate