autor:

zana b.

» » Salate

Salata de sparanghel alb cu sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
500g sparanghel,, 1 ceapa,, 250g fasole verde,, 2 rosii,, sare,, piper,, 1 lingurita zahar,, ulei,, otet,, 200g sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Sparanghelul se curata, se taie partile lemnoase si se fierbe in apa cu sare si zahar 5 minute. Cand s-a racit se taie bucati mai mici. Ceapa se taie cuburi. Fasolea se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita si se minte si se taie cuburi. Din cuburile de rosii, ulei, otet, ceapa, sare si piper se pregateste un sos marinat.

Sparanghelul si fasolea se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Se decoreaza cu felii subtiri de sunca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel alb cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de

6 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu castraveti in otet

Salata de orez cu castraveti in otet

Se fierbe orezul. Dupa ce s-a racorit, se amesteca cu uleiul si castraveti acri taiati marunt. Se

6 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g sparanghel,
  • 1 ceapa,
  • 250g fasole verde,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • 200g sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat