autor:

zana b.

» » Salate

Salata de sparanghel alb cu sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
500g sparanghel,, 1 ceapa,, 250g fasole verde,, 2 rosii,, sare,, piper,, 1 lingurita zahar,, ulei,, otet,, 200g sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Sparanghelul se curata, se taie partile lemnoase si se fierbe in apa cu sare si zahar 5 minute. Cand s-a racit se taie bucati mai mici. Ceapa se taie cuburi. Fasolea se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita si se minte si se taie cuburi. Din cuburile de rosii, ulei, otet, ceapa, sare si piper se pregateste un sos marinat.

Sparanghelul si fasolea se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Se decoreaza cu felii subtiri de sunca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel alb cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ciuperci gratinate cu branza si nuci

Ciuperci gratinate cu branza si nuci

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Pune ciupercile intr-un vas termorezistent.Presara deasupra branza,

3 voturi    6 comentarii
20 min
Salate de legume
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g sparanghel,
  • 1 ceapa,
  • 250g fasole verde,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • 200g sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de coriandru verde-Salatit kuzbara khadra-specifica tarilor arabe