autor:

zana b.

» » Salate

Salata de sparanghel alb cu sunca

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
500g sparanghel,, 1 ceapa,, 250g fasole verde,, 2 rosii,, sare,, piper,, 1 lingurita zahar,, ulei,, otet,, 200g sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Sparanghelul se curata, se taie partile lemnoase si se fierbe in apa cu sare si zahar 5 minute. Cand s-a racit se taie bucati mai mici. Ceapa se taie cuburi. Fasolea se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita si se minte si se taie cuburi. Din cuburile de rosii, ulei, otet, ceapa, sare si piper se pregateste un sos marinat.

Sparanghelul si fasolea se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Se decoreaza cu felii subtiri de sunca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel alb cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Se curata cartofii se taie cubulete mici si se pun la fiert 20 min, intre timp se curata cepele julien

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Salata de paste cu maioneza

Salata de paste cu maioneza

Tot din seria pastelor Hutton fac parte si acesti melciosori super draguti care s-au potrivit perfect

57 voturi    17 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g sparanghel,
  • 1 ceapa,
  • 250g fasole verde,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • ulei,
  • otet,
  • 200g sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salsa de ardei cu piersici si rosii