autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de sparanghel cu ciuperci

Autor: calarasu c (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: calarasu c (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
800 gr sparangel, o conserva de ciuperci champinion, sare, knorr salad dressing, 100 ml smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata sparanghelul apoi se spala, si se rup bucati de 2-3 cm alegandu-se numai parte frageda. Se pun la fiert in apa cu sare cca 30 min. Se scoate intr-un castron se adauga ciupercile tocate feliute, smantana amestecata cu knorr salad dressing si patrunjelul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sparanghel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Cartofi surpriza

Cartofi surpriza

Se fierb ouale 20 de minute. Se spala salata si se toaca marunt. Se face maioneza din 2 galbenusuri

28 voturi    10 comentarii
1h
Salate reci
Icre proaspete de crap

Icre proaspete de crap

Icrele proaspete, sărate, se lasa la scurs cam 1 ora,ca sa eliminam apa care s-a format prin dizolvarea

12 voturi    5 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr sparangel
  • o conserva de ciuperci champinion
  • sare
  • knorr salad dressing
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de vinete