1. Se spala cartofii si se fierb in coaja 20 de minute. Se scurg, se lasa putin sa se raceasca, se decojesc si se taie felii.
2. Se incalzeste supa si se toarna peste feliile de cartofi. Se lasa cca. 30 de minute sa se patrunda.
3. Se spala prazul, se curata si se taie rondele. Se opareste in apa sarata 2 minute, se scurge, se trece prin apa rece si se lasa sa se scurga din nou.
4. Arahidele se prajesc.
5. Ananasul se scurge si se pastreaza sucul.
6. Se taie sunca felii.
7. Toate ingredientele pentru salata se amesteca intr-un castron mare .
8. Pentru sos, se amesteca maioneza cu 3-4 linguri suc de ananas si praful de curry. Se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie si se toarna peste ingredientele din castron. Se omogenizeaza cu grija.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii