1.Se spala cartofii si se fierb in coaja 20 de minute.Se scurg ,se lasa putin sa se raceasca, se decojesc si se taie felii.
2.Se incalzeste supa si se toarna peste feliile de cartofi.Se lasa cca.30 de minute ca sa se patrunda.
3.Se spala prazul, se curata si se taie rondele.Se opareste in apa sarata 2 minute ,se scurge , se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga din nou.
4.Arahidele se prajesc .
5.ananasul se scurge si se pastreaza sucul.
6.Se taie sunca felii.
7.Toate ingredientele pentru salata se amesteca intr-un castron mare .
8.Pentru sos , se amesteca maioneza cu 3-4 linguri suc de ananas si praf de curry.Se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie si se toarna peste ingredientele din castron.Se omogenizeaza cu grija.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii