Salata de surimi cu sos de usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata de surimi cu sos de usturoi

Ingrediente

  • 1 pachet surimi
  • 6-7 frunze de salata
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii
  • 1 cutiuta sos de usturoi
  • 3-4 feliute de muschi taranesc afumat
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Se taie surimi in cubulete, se spala salata si se rupe bucatele, se spala si taie ceapa, se taie si rosia si se pun toate intr-un bol impreuna cu muschiuletul. Se adauga peste acestea uleiul de masline, sosul de usturoi, sarea, piperul si zeama de lamaie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise