Taieteii se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Ouale se fierb tari apoi se taie sferturi. Kiwi se curata si se taie felii. Rosiile se spala si se taie jumatati. Baconul se taie fasii si se prajeste intr-o tigaie fara ulei.
Se amesteca uleiul cu mustar si otet, se condimenteaza cu sare, piper si zahar. Se adauga busuioc tocat.
Se amesteca sosul cu taieteii, ouale, rosiile si kiwi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii