Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 iunie 2009
Ingrediente
400 g paste tagliatele sau taieti lati, 225 g pastai de mazare, 225 g broccoli bucatele, 2 linguri ulei, 2 linguriotet, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita ghimbir ras, 1 lingurita usturoi tocat, 1 ardei iute tocat, 2 linguri rosii uscate tocate, 3 cepe verzi tocate, 1 lingura seminte de dovleac prajite, sare, piper, 1 knorr grecesc
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pastele se fierb al dente intr-o cratita cu apa si sare. Apoi se scurg. Se oparesc cateva minute pastaile de mazare si broccoli, apoi se trec prin jet de apa rece si se scurg. Se prepara dressingul: se amesteca uleiul cu otetul, sosul de soia, ghimbirul si usturoiul. Intr-un castron se amesteca broccoli cu pastaile, ardeii, rosiile, ceapa verde si pastele. Se toarna dressingul si se amesteca. Apoi se presara semintele de dovleac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de taietei (tagliatele) cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate