Se curata telina de coaja, se da prin razatoarea mica si se amesteca repede cu zeama de lamaie pentru a nu se innegri;
Se curata nucile de coaja, se pastreaza cateva jumatati de miez pentru ornat, iar restul se trec prin masina de tocat si se amesteca cu uleiul, treptat, ca la maioneza;
Se adauga mustarul, usturoiul pisat, sare si piper, apoi se amesteca totul cu telina rasa;
Se adauga la sfarsit telina coapta in prealabil si taiata cubulete nu foarte mici;
Se pune totul intr-o salatiera si se presara cu patrunjel verde tocat fin, se serveste ornata cu jumatati de miez de nuca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii