Se folosesc frunzele de telina, cu tot cu tulpinite. Dupa ce se spala bine sub jet de apa rece, se taie tulpinile in bucatele de cel mult 5 cm iar frunzele se toaca dar nu marunt. Se tin apoi vreme de cateva ore in apa rece, amestecandu-le apoi cu sare, piper, otet si ulei dupa preferinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii