autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de telina cu maioneza

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
5-6 linguri de telina rasa, 3-4 mere, 5 linguri cu virf de maioneza, 4, linguri de smintina, o lamiie

Dificultate: Medie Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati telina, curatati-o si dati-o pe razatoarea cu gauri mici.
Presarati-o apoi cu foarte putina sare, stropiti-o cu zeama de lamiie si
amestecati-o bine. Dupa o ora, curatati merele, radeti-le in acelasi mod
si puneti-le peste telina. Adaugati apoi maioneza si amestecati cu o
lingura de lemn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de telina cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Salata cu piept de pui, telina si maioneza

Fierbeti pieptul de pui adaugand in apa putina sare si putin cimbru. Dupa ce s-a racit il taiem in

5 voturi    7 comentarii
2h
Salate cu carne
Salata de vinete cu maioneza de telina

Salata de vinete cu maioneza de telina

Coacem vinetele, presaram sare peste ele si le lasam cateva minute sa se mai raceasca apoi le curatam

3 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5-6 linguri de telina rasa
  • 3-4 mere
  • 5 linguri cu virf de maioneza
  • 4
  • linguri de smintina
  • o lamiie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu paste bacon, spanac si parmezan