Ingrediente
1 telina potrivita, 2 morcovi, 2 mere, 1 cartof mic( optional), 2 castraveciori murati, 3 oua, 100 ml iaurt degresat, 1 lingurita mustar, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
4 voturi
Mod de preparare
Punem si morcovii curatati sa fiarba, apoi ii lasam sa se raceasca si ii taiem cubulete.
Castravetii si merele le taiem cubulete si pe ele.
Ouale le punem la fiert in apa cu putin otetm sa nu le crape coaja. Dupa ce s-au fiert , le lasam un minut in apa rece, apoi le curatam sub apa, pentru ca se curata mai usor.Dupa ce s-au racit, punem un galbenus deoparte si celelalte le taiem cubulete.
Din galbenusul ramas , pe care il zdrobim cu furculita , apoi il amestecam cu mustarul si putina sare, facem o maioneza , adaugand putin cate putin iaurt degresat.
Amestecam apoi toate ingredientele , potrivim gustul de sare si aranjam salata intr-un blo din care va fi servita .
Ornam salata dupa preferinta.
Sa aveti pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/03/salata-de-telina-cu-maioneza-din-iaurt.html
Victoria Magdas , 22 decembrie 2014
super reteta