Se da telina prin razatoarea mica si ca sa nu se innegreasca se amesteca cu zeama de la lamaie.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert se lasa la racit si se taie in fisii subtiri.
Se amesteca telina cu pieptul de pui,se pune maioneza, si zeama de la portocala .
Se da la frigider si a doua zi daca mai trebuie se mai pune zeama de lamaie si de portocala.
Optional se poate adauga mar si morcov razuit.
Iese o salata foarte gustoasa!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii