Se da telina prin razatoarea mica si ca sa nu se innegreasca se amesteca cu zeama de la lamaie.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert se lasa la racit si se taie in fisii subtiri.
Se amesteca telina cu pieptul de pui,se pune maioneza, si zeama de la portocala .
Se da la frigider si a doua zi daca mai trebuie se mai pune zeama de lamaie si de portocala.
Optional se poate adauga mar si morcov razuit.
Iese o salata foarte gustoasa!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii