Salata de telina cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Telina;
  • 1 Piept de pui;
  • Sare,piper;
  • Maioneza Light;
  • 1 lamaie;
  • 1 portocala;

Mod de preparare

Se da telina prin razatoarea mica si ca sa nu se innegreasca se amesteca cu zeama de la lamaie.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert se lasa la racit si se taie in fisii subtiri.

Se amesteca telina cu pieptul de pui,se pune maioneza, si zeama de la portocala .

Se da la frigider si a doua zi daca mai trebuie se mai pune zeama de lamaie si de portocala.

Optional se poate adauga mar si morcov razuit.

Iese o salata foarte gustoasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise