Se da telina prin razatoarea mica si ca sa nu se innegreasca se amesteca cu zeama de la lamaie.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert se lasa la racit si se taie in fisii subtiri.
Se amesteca telina cu pieptul de pui,se pune maioneza, si zeama de la portocala .
Se da la frigider si a doua zi daca mai trebuie se mai pune zeama de lamaie si de portocala.
Optional se poate adauga mar si morcov razuit.
Iese o salata foarte gustoasa!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii