Pieptul de pui se fierbe, dupa care se da deoparte sa se raceasca. Intre timp se prepara maioneza din galbenusul unui ou fiert tare si racit si celalalt ou crud. Acestea se amesteca foarte bine adaugandu-se cate putin din ulei si zeama de la o jumatate de lamaie. Cand se obtine cantitatea dorita de maioneza se incorporeaza si lingurita de mustar si se da deoparte. Telina se curata, se spala si se da pe razatoarea mica iar pentru a nu se oxide se poate stropi cu zeama de lamaie. Dupa ce se taie marunt pieptul de pui se amesteca cu telina si maioneza, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se orneaza cu verdeata tocata marunt.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii