Se curata portocalele de coaja si se inlatura pe cat posibil si pielita, una din portocale se stoarce separat; Se pun feliile de portocala intr-un bol, se amesteca cu telina taiata, cu ceapa, cu rosiile si cu laptucile; Se adauga in sucul de portocala usturoiul pisat, menta, uleiul de masline, otetul balsamic si se amesteca bine pana se omogenizeaza sosul. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste salata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii