Se curata telina, radacina de patrunjel, sfecla si marul , se spala si se dau prin razatoare cu ochiuri mari.Se curata spanacul si se spala in cat mai multe ape, apoi se oparaste cu apa sarata.Se lasa sa se scurga, dupa care se taie marunt.Se taie marunt si ceapa, iar rosiile se taie felii.Se amesteca toate legumele intr-o salatiera, se sareaza dupa gust, se adauga otetul si uleiul si presari apoi tarhonul spalat si tocat.Aceasta salata se poate consuma cu orice friptura.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii