autor:

» » Salate

Salata de toamna

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
Pere (4), telina (1), nuci tocate (4 lingurite), bulion (2-3 linguri), ulei (2 linguri), oua (1), smintina (4 linguri).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Perele si telina se taie in felii subtiri, se amesteca cu nucile. Bulionul se dilueaza cu ulei si smintina si se torna peste salata. Se orneaza cu felii de ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata aromata de toamna

Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Salata de toamna cu dovleac copt

Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns

2 voturi    2 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pere (4)
  • telina (1)
  • nuci tocate (4 lingurite)
  • bulion (2-3 linguri)
  • ulei (2 linguri)
  • oua (1)
  • smintina (4 linguri).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie

Suntem în sezonul de vara, sezonul fructelor si legumeleor, deci sa profitam de ocazie si sa consumam cat mai mult din ele. Vara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton, avocado si mozzarella Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata Caprese - un pic altfel