Speli, cureti legumele. Ceapa si ciupercile le tai juliene. Ciupercile le fierbi 20 minute.Celelalte legume le tai fasii. Faci un bait din: o parte otet, 4 parti apa. La un litru de lichid adaugi o lingura de sare mare, 2 linguri miere sau zahar, condimente. Cand baitzul colocoteste, treci legumele prin el pana isi schimba culoarea(cateva secunde).La final oparesti si ciupercile in baitz. Amesteci salata, adaugi mierea si uleiul ramas in baitzul in care au clocotit legumele. Asezi salata in borcane, umplii cu baitzul clocotit. Capsezi , sterilizezi 15-20 minute. Lasi sa se raceasca treptat. Pastrezi in beci sau la camara.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii