Salata de toamna cu gogonele

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg ardei capia
  • un kg ardei gras
  • un kg gogosari
  • 2 kg ceapa
  • 1/2 kg morcov
  • 1 kg gogonele
  • 1 l otet pentru muraturi
  • 1/2 l ulei
  • 500 g mustar dulce
  • sare, piper boabe, foi de dafin, enibahar boabe,boabe de mustar.

Mod de preparare

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un baitz din: o parte otet,4 parti apa. La un litru de lichid adaugi o lingura de sare mare(pentru muraturi) si celelalte condimente. Cand clocoteste baitzul, treci toate legumele la oparit pe sortimente,cateva secunde, cat sa-si schimbe culoarea.Amesteci salata. Faci o maioneza din mustar si ulei, incorporezi in salata. Asezi salata in borcane, lasi gol de un deget pana la gura borcanului. Umpli cu baitzul clocotit, capsezi, dai la sterilizat pentru 15 minute de cand incepe sa fiarba. Lasi sa se raceasca in cuptor sau invelesti in paturi si lasi pana a doua zi. Pastrezi in beci sau in camara

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor