Proces tehnologic de preparare: pastele se fierb in apa cu sare si ulei, dupa care se scurg si se limpezesc. Ceapa si ardeiul se curata si se taie fisii. Se aseaza pe platou sau farfurie pe frunza de salata verde: paste, ardei si ceapa, porumb si ton si se asezoneaza cu sare si lamiie.la servire se adauga dressing salat knorr grecesc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii