Se rad pe razatoarea mare morcovul, telina si sfecla rosie coapta.
Se amesteca tonul din conserva cu porumbul, maslinele feliate, castraveciorii taiati cubulete, maioneza si verdeata tocata cat mai marunt.
Se adauga legumele rase, se mai amesteca pentru omogenizare, se asezoneaza cu sare si piper, iar cine doreste poate adauga si curry.
Daca aveti musafiri, se asaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie cu felii de masline, castraveciori murati, frunze de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii