Se scurge bine tonul de ulei si se faramiteaza cu furculita intr-un castron. Se prepara maioneza.Se da ceapa pe o razatoare mica si cascavalul.Se taie marunt maslinele. Se amesteca toate ingredientele:tonul maruntin ,maioneza ,masline ,ceapa cascavalul,porumbul,pesmetul si se adauga dupa gust sare,piper si helas sau lamaie! Apoi se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii