Se spala salata si se rupe intr-un bol, se taie ceapa rosie rondele, apoi se taie rosia felii de marime potrivita.
Se stoarce o lamiie pe storcatorul de citrice, iar plicul de Knorr pentru salata se amesteca cu putin ulei de masline si zeama de la lamiie, daca este nevoie se mai adauga putina apa. Se pune dresingul de salata cam 3/4 din cantitatea obtinuta in bol peste legume, iar acestea se amesteca usor sa nu se zdrobeasca, apoi se pune pe deasupra tonul din conserva (dupa ce se strecoara de uleiul in care este conservat). Pentru cine doreste, acesta se poate adauga in dresingul de salata, inlocuind uleiul de masline.
Peste ton se aseaza maslinele iar in final se condimenteaza cu frunze de rozmarin si salvie, si o felie de lamiie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii