Se scurge tonul de ulei (sa fie ton bucati, nu maruntit), se curăţă grapfruiturile de coajă şi se taie cubuleţe, se curăţă ceapa roşie şi se taie peştişori, ouăle se curăţă de coajă şi se taie felii rotunde, salata verde se spală şi se taie făşii. Se amesteca toate ingredientele într-un castron mare împreună cu măslinele, se potriveşte de gust cu sare, piper şi zeama de lămâie. Se decorează cu mărar tocat mărunt şi cipsuri din mălai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii