Se taie ceapa felii si se pune la fiert cu piperul boabe si foile de dafin pana este moale. Se pun multe boabe de piper, cam jumatate de plic ca sa ii dea un gust bun. Se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se alege ceapa de boabele de piper si de foile de dafin si se toaca marunt, cel mai bine in blender sau robot si se pune intr-o sita sa se scurga toata apa. Este bine sa folositi ceapa cu frunzele moi ca sa devina o pasta fina dupa ce este tocata.
Separat se desfac conservele de ton si se pun la scurs, uleiul din ele se pastreaza.
Din cele 2 oua se face o maioneza la care se adauga la sfarsit si uleiul din conserva.
Se amesteca tonul si ceapa cu mixer-ul, apoi se adauga maioneza si sare si piper dupa gust.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii