Se taie ceapa felii si se pune la fiert cu piperul boabe si foile de dafin pana este moale. Se pun multe boabe de piper, cam jumatate de plic ca sa ii dea un gust bun. Se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se alege ceapa de boabele de piper si de foile de dafin si se toaca marunt, cel mai bine in blender sau robot si se pune intr-o sita sa se scurga toata apa. Este bine sa folositi ceapa cu frunzele moi ca sa devina o pasta fina dupa ce este tocata.
Separat se desfac conservele de ton si se pun la scurs, uleiul din ele se pastreaza.
Din cele 2 oua se face o maioneza la care se adauga la sfarsit si uleiul din conserva.
Se amesteca tonul si ceapa cu mixer-ul, apoi se adauga maioneza si sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii