Se pune la fiert cartoful (cartofii), in timp ce pregatim salata intr-un bol, punem: conservele de peste si de legume, maslinele, ardeiul gras taiat fasii, usturoiul (ceapa), tocam marunt mararul. Dupa ce s-au fiert cartofii ii punem taiati cuburi mici, adaugam ulei, otet si sare dupa gust.( se pot adauga pe timp de iarna in loc de otet muraturi ca: gogosar sau castravete). Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii