Mai intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa fiarba la foc mediu.
Curatam telina si o dam pe razatoarea mica.
Stropim telina cu putina zeama de lamaie, apoi o amestecam cu mustarul si incepem sa mixam picurand ulei putin cate putin. Strecuram legumele si le lasam sa se raceasca.
Scurgem lichidul din conservele de ton, iar peste bucatile de ton picuram putina zeama de lamaie.
Amestecam legumele racite cu maioneza de telina si bucatile de ton si asezonam cu piper, boia si sare daca mai este cazul. Servim cu paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii