autor:

zana b.

» » Salate

Salata de ton cu busuioc

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
200g ton(conserva),1 ceapa, de lamaie, linguri ulei, sare, ,busuioc verde,2 catei de usturoi, masline verzi

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori.Sucul de lamaie se amesteca cu ulei,sare,piper,usturoi zdrobit si busuioc tocat marunt.Maslinele se taie in jumate si se amesteca cu pestele si ceapa.Deasupra se toarna sosul si se orneaza cu frunze de busuioc si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Penne cu legume și cod

Penne cu legume și cod

Se pune apa la fiert cu un praf de sare. Când apa începe să fiarbă se pun pastele la fiert conform

4 voturi    6 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Pastele se fierb in apa cu putina sare. Cand sunt gata se trec printr un jet de apa rece si se aseaza

7 voturi    3 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
HERING MARINAT CU CEAPA ROSIE