fasolea se fierbe timp de 10 minute,dupa care apa se arunca,fasolea se spala in mai multe ape reci si se pune din nou la fiert.In oala sub presiune se adauga fasolea,o ceapa,apa cat sa depaseasca cu 2 degete nivelul fasolei din oala.Se fierbe exact 10 minute.Se deschide capacul(numai dupa ce a fost evacuat aburul) si se verifica.fasolea trebuie sa fie bine fiarta dar boabele trebuie sa ramana intregi.Daca nu este fiarta,se continua fierbere,dar vom ave grija sa nu se inmoaie prea tare(nu mai este aspectuasa)Daca se foloseste un vas obisnuit se fiebe in mod clasic,urmarind insa periodic stadiul fierberii boabelor.
Se desfac conservele cu peste si se lasa sa se scurga de suc.Separat se toaca cealalt ceapa foarte marunt.Se adauga dresul de salata facut din otet indoit cu apa,,sare piper si ulei.Se amesteca bine apoi se lasa cam 10 minute la macerat.Se adauga ardeiul taiat cubulete,prazul taiat rondele fine si morcovul crud dat prin razatoare.Peste toate acestea sa rastoarna fasolea fierbinte.se amesteca usor.cand s-a racit se adauga pestele.se amesteca din nou foarte usor.Se orneaza cu bucatele de ardei,rondele de praz,etc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii