Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte, dupa care se fierbe bine in apa proaspata, si se trece sub jet de apa rece.
Tonul se scurge.
Se taie ceapa rondele.
Busuiocul se taie fasii.
Se toaca usturoiul.
Se amesteca fasolea cu ceapa, busuioc, ton si usturoi.
Se sareaza si se pipereaza.
Se inglobeaza uleiul de masline.
Se lasa sa se marineze 60 min., inainte de servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii