autor:

» » Salate

Salata de ton cu fasole boabe

Autor: simonique40 (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simonique40 (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
3 cutii ton in suc propriu, 800 g fasole boabe fiarta, 50 g ulei, 2 cepe, sare si piper, 1 lingurita Knorr ardei si verdeturi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Daca nu gasim fasole gata fiarta la conserva fierbem 400 g fasole uscata o stercuram si o lasam sa se raceasca.

Se toaca ceapa marunt, se pune peste fasole apoi adaugam tonul dupa ce l-am maruntit inainte, dresingul Knorr sarea si piperul.

Se amesteca usor si este gata de servire.

In farfurii se garniseste dupa imaginatia gospodinei.

Imi cer scuze dar nu am posibilitatea sa pun poze sau video.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ton cu fasole boabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton si fasole boabe rosie

Salata cu ton si fasole boabe rosie

Rosiile cherry le spalam si le taiem pe jumatate. Ceapa verde o taiem rondele. Tonul il scurgem

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 cutii ton in suc propriu
  • 800 g fasole boabe fiarta
  • 50 g ulei
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • 1 lingurita Knorr ardei si verdeturi

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de ton cu fasole