Tocati ceapa, feliati rosiile si puneti-le intr-un bol, peste tonul maruntit.
Zdrobiti usturoiul si amestecati-l cu zeama de lamaie, ulei de masline si mustar.
Scurgeti boabele de fasole, puneti-le intr-o tigaie, acoperit-le cu apa si tineti-le pe foc aproximativ 10 minute.
Cand fasolea e inca fierbinte, turnati deasupra dressingul, apoi toata compozitia rasturnati-o peste ton. Asezonati si serviti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii