Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite de paste. Cu denumiri si forme dintre cele mai hazlii, de la funditele farfalle italienesti la biáng biáng, un tip de paste foarte populare in China.
Desi astazi asociate cu bucataria italieneasca, de-a lungul istoriei, vase speciale din care se mancau taitei se pare ca au fost gasite in China, inca din Neolitic.
Pastele le fierbi ca-n indicatiile de pe pachet, adaugand fasolea verde in ultimele 5-7 minute de fierbere. Concomitent, intr-o alta oala fierbi tot atata timp cat pastele fasolea alba. Pastele cu fasolea verde se clatesc, se scurg si se lasa sa se raceasca.
Procedezi la fel si cu fasolea alba. O scurgi, clatesti si racesti. Apoi o amesteci cu iaurtul, putin ulei din conserva de ton, zeama de lamaie, putina sare. Adaugi pastele, tonul maruntit, fasolea verde, ceapa taiata solzisori si amesteci bine, cu grija sa nu pasezi compozitia. Deasupra presari patrunjel tocat. La masa poti pune alaturi un bol cu iaurt din care fiecare sa se serveasca cat doreste si jumatati de lamaie.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii