autor:

Varadi Silvia

» » Salate

SALATA DE TON CU LEGUME

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
1 conserva mare de ton in apa(sau ulei de masline), 1 fenicul potrivit, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 6 rosii cherry, 1oo g fasole verde fiarta, 3-4 frunze salata verde, otet, sare si piper dupa gust, ulei de masline dupa gust, 1 plic Knorr mediteranean

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mare se pune conseva de ton scursa de apa,(daca folositi in ulei puneti cu totul).Feniculul se curata si se taie julien,la fel se procedeaza cu ardeii grasi care se curata in prealabil de cotoare si seminte.Se adauga fasolea verde si rosiile taiate in doua.Salata se spala si se sterge bine de apa,apoi se rupe in bucati mai mari.Se amesteca totul impreuna cu sare,ulei si piper dupa gust,putin otet si plicul de Knorr.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE TON CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata cu hering in ulei de masline

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Salata de ton este una dintre salatele mele preferate!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 conserva mare de ton in apa(sau ulei de masline)
  • 1 fenicul potrivit
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 6 rosii cherry
  • 1oo g fasole verde fiarta
  • 3-4 frunze salata verde
  • otet
  • sare si piper dupa gust
  • ulei de masline dupa gust
  • 1 plic Knorr mediteranean

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salată de ton cu năut