Reteta postata pe: 08 iulie 2009
Ingrediente
1 conserva mare de ton in apa(sau ulei de masline), 1 fenicul potrivit, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 6 rosii cherry, 1oo g fasole verde fiarta, 3-4 frunze salata verde, otet, sare si piper dupa gust, ulei de masline dupa gust, 1 plic Knorr mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Intr-un castron mare se pune conseva de ton scursa de apa,(daca folositi in ulei puneti cu totul).Feniculul se curata si se taie julien,la fel se procedeaza cu ardeii grasi care se curata in prealabil de cotoare si seminte.Se adauga fasolea verde si rosiile taiate in doua.Salata se spala si se sterge bine de apa,apoi se rupe in bucati mai mari.Se amesteca totul impreuna cu sare,ulei si piper dupa gust,putin otet si plicul de Knorr.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE TON CU LEGUME" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
O bunatate !