1.Orezul se fierbe in apa sarata ,se strecoara si se lasa sa se raceasca.
2.Tonul,scurs din ulei,se pune intr-un castron si se zdrobeste cu furculita .Uleiul scurs se va folosi la sos.
3.Ardeii se taie cuburi;ceapa verde se taie inele,rosiile se curata de codite si se taie fiecare in 8 felii.Legumele se pun in castron peste ton,se adauga orezul si patrunjelul tocat marunt.
4.Din maioneza, suc de lamaie,sare, piper , uleiul din conserva si mustar se face un sos omogen, in care se incorporeaza continutul unui pachet Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.Usturoiul curatat se preseaza peste sos.Se amesteca bine toate componemntele sosului.Legumele se amesteca cu acest sos si se pun la rece pentru 20 de minute.Salata se orneaza cu fire de patrunjel verde si se serveste cu bere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii