1. Cureti frunzele de untisor de partea cu pamant a coditelor, le speli in mai multe ape si le lasi sa se scurga.
2. Fierbi ouale tari, le treci sub un jet de apa rece cand sunt gata, le cureti si le tai in sferturi.Le amesteci cu untisorul si pui zeama de lamaie, ulei, sare si piper dupa gust.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii