Salata de vara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. ou fiert tare
  • 1 buc. rosie
  • 1 buc. castravete
  • 1 buc. ardei gras
  • 2 buc. ceapa verde
  • 2-3 felii sunca de Praga
  • 100 gr. branza telemea sau cascaval
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 lingura ulei
  • zeama de la 1/4 de lamaie
  • sare, daca e cazul, dupa gust

Mod de preparare

Oul se spală si se pune la fiert cu sare. Dupa ce fierbe, se lasa putin in apa rece, apoi se curata de coaja.

Oul, sunca si branza se taie cubulete sau fideluta si se pun intr-un castron.

Legumele si mararul se spala bine, castravetele si ceapa se curata.

Legumele se taie felii şi se pun in castron. De asemenea, se adauga mararul tocat, uleiul, zeama de lamaie şi sarea (daca e cazul). In cazul in care branza este mai sarata, puteti sa nu mai puneti sare.

Se amesteca bine si se lasa la rece 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor