Oul se spală si se pune la fiert cu sare. Dupa ce fierbe, se lasa putin in apa rece, apoi se curata de coaja.
Oul, sunca si branza se taie cubulete sau fideluta si se pun intr-un castron.
Legumele si mararul se spala bine, castravetele si ceapa se curata.
Legumele se taie felii şi se pun in castron. De asemenea, se adauga mararul tocat, uleiul, zeama de lamaie şi sarea (daca e cazul). In cazul in care branza este mai sarata, puteti sa nu mai puneti sare.
Se amesteca bine si se lasa la rece 15 minute.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii