Mai intai se coace vanata si ardeii grasi.Vanata dupa ce s-a copt se curata si se lasa la scurs.Ardeii se coc si ei si se curata.Se ia un castron mai mare in care se pregateste mai intai sosul din:zeama de la 1 lamaie(cine prefera poate folosi otet).ulei,sare si piper,se amesteca bine.Apoi se taie toate legumele cubulete,inclusiv telemeaua,se adauga in castron,se amesteca usor,apoi se pune patrunjelul proaspat tocat si se orneaza cu jumatati de masline.
Acesta salata am mancat-o in concediu in Bulgaria si a fost foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii