Ingrediente
500 g cartofi noi, 1 legatura de ridichi, 3-4 castraveti, 1 legatura de marar, 50 g alune, ulei, sare, piper, , , pt dressing:, 1 ceapa mica, 200 ml chefir, 1 lingura cu mustar iute, 2 linguri cu otet din vin alb, 4 linguri cu ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
2 voturi
Mod de preparare
Condimenteaza-i cu putina sare si piper si rumeneste-i in ulei incins.
Dupa ce s-au racorit, amesteca-i intr-un castron impreuna cu ridichile si castravetii taiati rondele subtiri.Presara deasupra mararul tocat si alunele prajite.
Separarat, taie ceapa marunt si amestec-o usor cu 4 linguri cu ulei.Adauga chefirul, mustarul, otetul si sare si piper dupa gust.
Serveste salata de cartofi cu dressing-ul astfel obtinut.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 august 2009
Suna foarte bine...