1. Fierbi oul tare, apoi il racesti, il cureti si il tai in felii.
2. Cureti morcovul, telina, ceapa si marul. Speli toate legumele si verdeata. Tai varza fideluta, ceapa si castravetii in rondele groase, rosiile in felii, iar mararul marunt. Presari varza cu putina sare si o freci. Dai pe razatoarea mare cascavalul, telina si marul.
3. Amesteci toate ingredientele vegetale intr-un castron mare, potrivind de sare si adaugand otetul si uleiul.
4. Rastorni salata intr-un bol. Presari deasupra cascavalul si decorezi cu feliile de ou fiert si ramurele de marar. O servesti imediat sau dupa ce ai pastrat-o acoperita la frigider, pentru cateva ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii