1. Fierbi cartofii in coaja si dupa ce s-au racit, ii cureti si ii tai cuburi, dupa care imediat ii stropesti cu ulei.
2. Varza, ardeii, castravetii, rosiile le vei curata si taia felioare subtiri.
3. Porumbul il scurgi de apa in care a stat conservat, il treci printr-un jet de apa rece si-l lasi sa se scurga bine.
4. Pui toate ingredientele intr-un bol incapator pe care-l dai la rece pana faci maioneza.
Pentru maioneza pregatesti asa:
1. Amesteci intai galbenusurile cu un praf de sare, apoi torni mustarul si putin cate putin uleiul.
2. Dupa ce a crescut maioneza, adaugi zeama de lamaie, potrivesti de sare si piper si la final subtiezi cu smantana.
3. Amesteci maioneza cu ingredientele din bol si ornezi cu albusul taiat cubulete, felioare de galbenus, ciuperci, rosii, ardei si verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii