Hamsiile se desareaza in apa circa o ora, apoi se taie. Se taie salatele, rosiile, ridichile si patrunjelul amestecandu-se apoi cu hamsiile taiate. Din ulei, otet, sare piper si cimbru se face un sos care se toarna peste compozitia de mai sus si se lasa la rece cam 2 ore. Cand se scoate, se muta totul intr-o salatiera, se taie branza cubulete care se asaza in mijlocul salatei. In jurul sau se asaza rondelele de ceapa verde, iar restul salatei se lasa mai pe margine.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii