Se taie rosiile si castravetii bucati. Rosiile cherry se lasa intregi. Ceapa se taie solzisori. Tocam cateva frunze de busuioc. Taiem feliile de paine cuburi de 2 cm X 2 cm.
Se incing 2-3 linguri ulei masline intr-o tigaie. Se pun cuburile de paine si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai toarna 2 linguri de ulei peste sa fie bine acoperite. Se prajesc la foc iute cateva minute, amestecand pana se fac crocante si rumene.
Intr-un bol se amesteca legumele pe care le condimentam cu sare, busuiocul tocat si putin ulei de masline, se pun apoi crutoanele si se sfarma deasupra branza burduf. Se amesteca usor.
Se decoreaza cu frunze de busuioc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii